Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, Yaşanan hayatı yorumlayabilen, insanlarla barışık, Hayatta ayakları üzerinde durabilmeyi başarabilecek zihin olgusuna sahip, Problemlere çözüm üretebilen, Dini asıl kaynaklarından yola çıkarak ortaya koyan, Din olgusunu bilimsel araştırmaya dayalı olarak anlayan ve yorumlayan, Yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, Bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye ve erdemli olmaya çaba gösteren, Dini mirasını özümseyen, Yeni durumlara yabancı kalmayan, İnsanlığa yararlı olacak her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık olmanın gerekliliğine inanan Birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz; çağın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, millî ve manevî değerlere bağlı, sorumluluklarının farkında olan, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, insana değer veren, çevre bilincine sahip, ileri görüşlü, problemlere çözüm üreten, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, gelecekten ümitli, vatanını ve milletini seven, sağlıklı din anlayışına sahip, hayata ve yüksek öğretime hazır MEDENİ ve ERDEMLİ BİREYLER yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma: kömür
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tepebasiiho.meb.k12.tr

Adres - HAFİZİYE MAH. KADİR SARUHAN CAD704 CAD. TEPEBAŞI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 13/2 BAŞKALE / VAN

Öğretim Şekli :tekli

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu İlçe Merkezinde bulunmakta olup il merkezine ise tam olarak 112 km uzaklıktadır