Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu´nda Kız Kur´an Yarışması Gerçekleştirildi

05.12.2016 568

Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu´nda Kız Kur´an Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmamıza Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu Kız Öğrencilerinden yaklaşık 20 kişi katıldı. Yarışmamız Erkek Kur´an Yarışmasında birinci olan Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencilerinden Yunus Emre ALTEN´in Aşr Okuması ile başladı ve ardından Okul Müdürü İsmail Ferdi ÜÇTAŞ´ın konuşması ile devam etti. Daha Sonra yarışmaya katılan öğrenciler tek tek Kur´an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdiler. Jüri üyeliğinde Okul Müdürü İsmail Ferdi ÜÇTAŞ, Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu Dİn Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Merve ÇAKMAK ve Yine Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu Dİn Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuncay ÇAKAN vardı. Yarışmada Jüri üyerlerinin yaptığı değerlendirme sonunda 7.sınıf öğrencilerinden Aleyna SABA birinci, yine 7.sınıf öğrencilerinden Zelal ALAN ikinci ve yine 7.sınıf öğrencilerinden Nudem SERDAROĞLU üçüncü oldu.