Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu´nda Halep Günü Gerçekleştirildi

29.12.2016 818

Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu´nda Halep´te oluşan üzücü olaylara merhem sürebilmek ve acılarına ortak olabilmek için, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla 29.12.2016 tarihinde program düzenlenmiştir. Yapılan program da Halep´te ki şehitlerimize fetih suresi ve hatim gönderildi ve orada ki kardeşlerimize merhem olabilsin diye maddi destek toplandı.

Program, Halep´de şehit olan kardeşlerimiz için Kur´an tilavetiyle başladı. Kur´an Tilavetini Okul Erkek Kur´an Yarışmasında birinci olan Yunus Emre ALTEN yaptı. Daha sonra  Okul Müdürümüz İsmail Ferdi ÜÇTAŞ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.Daha sonra öğrencilerimize Halep´de yaşanan olayları anlatan birkaç video izletildi. Daha Sonra Okul Müdürümüz İsmail Ferdi ÜÇTAŞ´ın, okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuncay ÇAKAN´ın ve öğrencilerimizin kur´an tilavetleriyle küçük bir hatim çıkarıldı ve daha önce okunan fetih sureleri ile birlikte hatim duası yapıldı ve kapanış gerçekleşitiriildi.

Bu program da emeği geçen Tuncay ÇAKAN ve Merve ÇAKMAK öğretmenlerimize Teşekkür ederim ...